Теми статей
Обрати теми

Новини&Програми

Редакція БК
Новини

img 1

 

Вийшов вересневий
диск «ІТС»

У розділі «Методична підтримка» для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України», «Управління торговельним підприємством для України» та «Управління виробничим підприємством для України» опубліковано матеріали, що описують переоцінку і подальшу дооцінку та уцінку основних засобів. Крім цього, наведено опис порядку відображення операцій за договором поруки у поручителя.

Для користувачів типових конфігурацій «Бухгалтерія для України» та «Управління торговельним підприємством для України» наведено методику нарахування сум відпускних за рахунок резерву. Матеріал «Відображення взаєморозрахунків за розрахунковими документами без виділення авансів» доповнено описом відображення у звітності заборгованості перед контрагентами, розрахунки з якими ведуться без виділення авансів.

Для користувачів типових конфігурацій «Зарплата і Управління Персоналом для України» та «Управління виробничим підприємством для України» в розділі, присвяченому підсистемі обліку відпусток, подано опис уведення залишків невикористаних відпусток, а також послідовність дій під час планування відпусток.

Для користувачів типових конфігурацій «Зарплата і кадри для бюджетних установ України» та «Комплексний облік для бюджетних установ України» опубліковано матеріали, що описують порядок підготовки відомостей на міжрозрахункову виплату за декількома видами нарахувань.

У розділі «Типові питання користувачів 1С:Бухгалтерії 7.7 для України при переході на «1С:Бухгалтерію 8 для України» додано рубрику «Облік витрат на випуск продукції, послуг», в якій наведено відмінності методів розподілу непрямих витрат організації, зазначення показників при нормальній потужності, а також установлення порядку підрозділів для закриття рахунків.

У розділі «Поради лінії консультацій» додано рубрику, що містить відповіді на запитання, які часто ставляться щодо проблемних ситуацій, котрі виникають при експлуатації програми «1С-Звіт» (сервіс СЕО).

Також до цього випуску було включено такі компоненти на платформі «1С:Підприємство 8»:

— «1С:Бухгалтерія 8 для України ПРОФ», редакція 1.2, версія 1.2.8 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Бухгалтерія 8 для України. Базова», редакція 1.2, версія 1.2.8 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Управління торгівлею для України», редакція 2.3, версія 2.3.18 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Конфігурація «Управління торговельним підприємством для України», редакція 1.2, версія 1.2.9 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Конфігурація «Управління виробничим підприємством для України», редакція 1.3, версія 1.3.18 (оновлення);

— «1С:Бухгалтерія 8 для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.21 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Зарплата і кадри для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.20 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України», редакція 1.0, версія 1.0.21 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ);

— «1С:Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України (базова версія)», редакція 1.0, версія 1.0.21 (оновлення);

— «1С:Підприємство 8. CRM ПРОФ для України», редакція 1.3, версія 1.3.3 (дистрибутив та оновлення).

На диску ви також знайдете релізи конфігурацій та нові форми звітності для програм на платформі «1С:Підприємство 7.7»:

— «Бухгалтерський облік для України», реліз 7.70.294;

— «Бухгалтерський облік для України» для базової версії, реліз 7.70.294;

— «Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.037;

— «Торгівля + Склад для України», реліз 7.70.024;

— «Бухгалтерія + Торгівля + Тклад + Зарплата + Кадри для України», реліз 7.70.047;

— форми звітності за II квартал 2012 року (випуск 2) для конфігурацій «Бухгалтерський облік для України» і «Виробництво + Послуги + бухгалтерія для України»;

— форми звітності за II квартал 2012 року (випуск 2) для конфігурації «Бухгалтерія + торгівля + Склад + Зарплата + Кадри для України».

Джерело: 1c.ua

 

Цикл семінарів «1С:Лекторій Україна»

Фірма «1С» запрошує користувачів продуктів «1С:Підприємство» на цикл семінарів «1С:Лекторій Україна», що відбудуться у вересні — листопаді 2012 року в шести містах України: Львові, Одесі, Києві, Харкові, Донецьку та Дніпропетровську.

Для користувачів «1С:Підприємства», які мають чинний договір «1С:ІТС» (піврічна або річна передплата, що діє на дату проведення заходу), участь є БЕЗКОШТОВНОЮ. Пільгова участь поширюється на двох осіб від організації-передплатника.

«1С:Лекторій» — новий проект фірми «1С», мета якого — оперативно та в зручній формі ознайомити слухачів із законодавчими нововведеннями та їх відображенням в «1С:Підприємстві 8», відповісти на запитання та проконсультувати своїх користувачів.

До програми семінарів «1С:Лекторій Україна» входять:

— відображення останніх змін в українському законодавстві в типових рішеннях «1С:Підприємство»;

— «Сервіс СЕО» — система здавання електронної звітності до державних органів: можливості, звіти, форми обміну;

— інформаційно-технологічний супровід (ІТС) для користувачів продуктів «1С». Розширення послуг та сервісів.

Доповіді читають методисти фірми «1С» та запрошені фахівці-експерти з питань оподаткування та обліку. Вартість участі:

— безкоштовна для користувачів «1С:Підприємства», які мають чинний договір «1С:ІТС» (піврічна або річна передплата, що діє на дату проведення заходу). Пільгова участь поширюється на двох осіб від організації-передплатника;

— 330 грн. з ПДВ для слухачів, які не мають чинного договору «1С:ІТС», або організації-передплатника за третю та наступних осіб. Організація, що оформила передплату «ІТС» до дати заходу, автоматично набуває права на безкоштовну участь.

Дати проведення семінарів:

25 вересня — м. Одеса, програма семінару;

17 жовтня — м. Київ, програма семінару;

8 листопада — м. Харків;

14 листопада — м. Донецьк;

28 листопада — м. Дніпропетровськ.

Для відвідування семінарів «1С:Лекторій Україна» попередня реєстрація є обов’язковою.

Джерело: 1c.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі