Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Зустрічайте методрекомендації щодо визначення вартості ліцензійної експертизи суб’єктів будівельної діяльності

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 17.07.2008 р. № 325

Зустрічайте методрекомендації щодо визначення вартості ліцензійної експертизи суб’єктів будівельної діяльності

 

Мінрегіонрозвитку затвердило

Методичні рекомендації з визначення вартості послуг з проведення ліцензійної експертизи суб’єктів будівельної діяльності щодо їх спроможності здійснювати господарську діяльність, пов’язану зі створенням об’єктів архітектури. Вони встановлюють загальні підходи до визначення вартості послуг, що надаються уповноваженою організацією на проведення ліцензійної експертизи тих суб’єктів будівельної діяльності, які збираються звернутися до органу ліцензування щодо видачі їм ліцензії на здійснення господарської діяльності, пов’язаної зі створенням об’єктів архітектури.

Для визначення вартості послуги складається

Зведений розрахунок вартості послуги на проведення ліцензійної експертизи суб’єктів будівельної діяльності щодо їх здатності здійснювати господарську діяльність, пов’язану зі створенням об’єктів архітектури.

Розрахункові витрати праці для кожної із заявлених на проведення ліцензійної експертизи групи робіт визначаються шляхом множення показника трудомісткості, прийнятого за нормативно-розрахункову базу, на встановлений коефіцієнт збільшення трудомісткості експертних робіт для відповідних розділів, підрозділів та груп робіт.

Наказ

набув чинності 17.07.2008 р.

(Наказ Міністерства регіонального розвитку та будівництва України від 17.07.2008 р. № 325)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі