Теми статей
Обрати теми

Про затвердження Положення про комісію (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації

Редакція БТ
Постанова від 23.06.2008 р. № 25

КОМІСІЯ ІЗ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ —

ФТВП затвердив нове Положення

 

Постанова правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 23.06.2008 р. № 25

«Про затвердження Положення про комісію (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації»

 

Документ, що коментується, наведено в додатку «Документи»

 

Постановою

, що коментується, Фонд затвердив нове Положення про комісію (уповноваженого) підприємства, установи, організації із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням.

У додатку до

постанови, що коментується, наведено нову форму протоколу засідання комісії із соціального страхування (рішення уповноваженого), яким оформляють рішення про призначення матеріального забезпечення та надання соціальних послуг за рахунок коштів Фонду.

У зв’язку з цим втратили чинність раніше діюче

Положення про комісію (уповноваженого) підприємства, установи, організації із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими народженням та похованням, затверджене постановою правління Фонду від 09.07.2001 р. № 21, і типова форма протоколу засідання комісії (уповноваженого) із соціального страхування, затверджена постановою правління Фонду від 26.10.2006 р. № 193.

Зауважимо, що істотних змін до роботи комісій (уповноважених) оновлене

Положення не вносить. Оновлення протоколу пов’язане з тим, що з нього виключили допомогу при народженні дитини і допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку, оскільки на сьогодні роботодавець їх не призначає та не виплачує.

Постанова набула чинності 25 липня 2008 року. Детальний аналіз документа, що коментується, див. у статті «Комісія із соціального страхування: порядок створення та функціонування» на с. 13.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі