Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Як задекларувати зміни оптово-відпускних цін на продтовари

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 06.08.2008 р. № 709

Як задекларувати зміни оптово-відпускних цін на продтовари

 

Кабмін уніс зміни до

Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на продовольчі товари, затвердженого постановою КМУ від 17.10.2007 р. № 1222. Ними він уточнив, зокрема, перелік продтоварів, на які поширюється цей Порядок. На сьогодні до нього включено: борошно пшеничне вищого, 1-го і 2-го ґатунків; борошно житнє обдирне; яловичину; свинину; м’ясо птаці (тушки); ковбасні вироби варені, крім вищого сорту; молоко коров’яче питне з умістом жиру до 2,5 %; сир кисломолочний з умістом жиру до 9 %; сметану з умістом жиру до 20 %; масло вершкове з умістом жиру до 72,5 %; яйця курячі; цукор-пісок; олію соняшникову.

Також оновлено перелік документів, що подаються до територіальних органів Держцінінспекції господарюючими суб’єктами, які здійснюють діяльність із виробництва та реалізації продтоварів у разі зміни оптово-відпускних цін на товари.

Крім цього, визначено процедуру надання територіальними органами Держцінінспекції висновків щодо економічного обґрунтування рівнів оптово-відпускних цін на продтовари, зміни на які підлягають декларуванню.

Постанова

набула чинності 19.08.2008 р.

(Постанова Кабінету Міністрів України від 06.08.2008 р. № 709)

 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі