Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Президент скасував підвищені комунальні тарифи. На жаль, тільки для киян

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 20.11.2008 р. № 1058/2008

Президент скасував підвищені комунальні тарифи. На жаль, тільки для киян

 

Президент України своїм

Указом скасував розпорядження голови Київської міської державної адміністрації від 30.10.2008 р. як такі, що не відповідають Конституції та законам України, іншим актам законодавства:

— № 1487 «Про погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води для бюджетних установ та інших споживачів»

;

— № 1488 «Про затвердження тарифів на теплову енергію, установлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалювання і постачання холодної та гарячої води, водовідведення для окремих бюджетних установ і суб’єктів господарювання»;

— № 1489 «Про затвердження тарифів на теплову енергію, установлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалювання і постачання гарячої води для бюджетних установ та інших споживачів».

На думку гаранта Конституції, тарифи на житлово-комунальні послуги мають бути економічно обґрунтованими і ставити споживачів цих послуг у рівні умови. Але чомусь у рівні умови Президент поки що ставить лише киян. Чи дійде добра справа до решти громадян України — поки невідомо.

Указ

набуває чинності з дня його опублікування (на момент підготовки номера не опубліковано).

(Указ Президента України від 20.11.2008 р. № 1058/2008)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі