Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Про затвердження відомчих класифікаторів з питань митної статистики, що використовуються у процесі оформлення митних декларацій, та порядку їх ведення

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 12.12.2007 р. № 1048

Затверджено порядок ведення класифікаторів, що використовуються при оформленні митних декларацій

 

ДМСУ затвердила відомчі класифікатори з питань митної статистики, що використовуються у процесі оформлення митних декларацій, а також порядок їх ведення.

Таким порядком визначено питання розроблення, уведення, унесення змін до відомчих класифікаторів, а також питання супроводу класифікаторів, розроблених іншими держорганами.

Зазначені класифікатори застосовуються при заповненні граф ВМД та інших документів контролю за переміщенням товарів через кордон.

Відомчі класифікатори розробляються, затверджуються та ведуться підрозділами ДМСУ.

(Наказ Державної митної служби України «Про затвердження відомчих класифікаторів з питань митної статистики, що використовуються у процесі оформлення митних декларацій, та порядку їх ведення» від 12.12.2007 р. № 1048)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі