Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Про затвердження Примірної форми договору про застосування вантажної митної декларації в електронному вигляді

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 06.12.2007 р. № 1028

Затверджено Примірну форму договору для електронного митного декларування товарів

 

ДМСУ затвердила

Примірну форму договору про застосування вантажної митної декларації в електронному вигляді . Зазначений договір укладається між митним органом та підприємством, включеним до реєстру підприємств, до товарів яких може застосовуватися процедура електронного декларування*.

* З Порядком визначення підприємств, до товарів яких може застосовуватися процедура електронного декларування, затвердженим наказом ДМСУ від 08.08.2007 р. № 669, ми ознайомили читачів у калейдоскопі документів «Електронне декларування товарів на митниці» // «БТ», 2007, № 37, с. 11, а з Порядком здійснення митного контролю та митного оформлення товарів, що декларуються з поданням вантажної митної декларації в електронному вигляді, затвердженим наказом ДМСУ від 26.09.2007 р. № 800, — у калейдоскопі документів «Електронне декларування товарів — з’явився Порядок» // «БТ», 2007, № 44, с 12.

(Наказ Державної митної служби України «Про затвердження Примірної форми договору про застосування вантажної митної декларації в електронному вигляді» від 06.12.2007 р. № 1028)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі