Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Про затвердження Нормативів і нормативних строків пересилання поштових відправлень та поштових переказів

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 12.12.2007 р. № 1149

У 2008 році пересилання поштових відправлень і поштових переказів здійснюється за новими правилами

 

Мінзв’язку затвердив

Нормативи і нормативні строки пересилання поштових відправлень та поштових переказів. Вони поширюються на операторів поштового зв’язку всіх форм власності, які згідно із законодавством надають послуги поштового зв’язку з пересилання поштових відправлень та поштових переказів.

Вилучення листів

з поштових скриньок не здійснюватимуть: у містах Києві, Севастополі, Сімферополі та обласних центрах — у неділю і святкові дні (раніше виймання листів було щоденним), у містах обласного підпорядкування та райцентрах — по суботах, неділях і святкових днях.

Доставка

листів адресатам у райцентрах не здійснюватиметься в суботу, неділю та святкові дні. А для населених пунктів з чисельністю населення до 500 осіб пошта доставлятиметься не рідше трьох днів на тиждень; з чисельністю населення до 2000 осіб і більше — не рідше 4 і 5 днів на тиждень відповідно.

Наказ

набув чинності 30 грудня 2007 року.

(Наказ Міністерства транспорту і зв’язку «Про затвердження Нормативів і нормативних строків пересилання поштових відправлень та поштових переказів» від 12.12.2007 р. № 1149, зареєстрований Міністерством юстиції України 19.12.2007 р. за № 1383/14650)

 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі