Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Роботодавцю! Працевлаштував молодь — отримай дотацію

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 24.04.2008 р. № 44

Роботодавцю! Працевлаштував молодь — отримай дотацію

 

«Безробітний» Фонд затвердив форму договору про забезпечення молоді першим робочим місцем. Договір діє з дня прийняття на роботу безробітного з числа молоді, який здобув вищу або професійно-технічну освіту за направленням центру зайнятості, та діє протягом двох років.

Зауважимо, що роботодавцю при цьому виплачується дотація відповідно до Порядку, затвердженого наказом Мінпраці від 25.02.2008 р. № 82, не пізніше 30 календарних днів з дня отримання центром зайнятості довідки про нараховану та виплачену заробітну плату особі, працевлаштованій з наданням дотації, а також про сплату роботодавцем страхових внесків.

Докладно про Порядок ми писали в коментарі «Дотації для працевлаштування молоді на перше робоче місце — Мінпраці розробило порядок» // «БТ», 2008, № 14, с. 4., а про облік та оподаткування дотацій — у статті «Дотації на працевлаштування безробітних: умови отримання та повернення, оподаткування та облік» // «БТ», 2007, № 40, с. 13.

Постанова набула чинності 30 травня 2008 року.

(Постанова Правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від 24.04.2008 р. № 44)

 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі