Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Затверджено правила продажу земель державної та комунальної власності та під об’єктами приватизації

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 27.02.2007 р. № 90, 110

Затверджено правила продажу земель державної та комунальної власності та під об’єктами приватизації

 

Кабмін затвердив

Порядок проведення земельних аукціонів , яким визначив особливості підготовки, організації та проведення торгів земельними ділянками державної та комунальної власності.

На аукціон не виставлятимуться земельні ділянки, на яких розташовано об’єкти, що підлягають приватизації. Аукціон проводиться виконавцем — юридичною особою, яка має ліцензію на проведення земельних торгів та уклала з організатором аукціону договір на здійснення продажу об’єкта торгів на аукціоні.

Об’єктом земельних торгів може бути земельна ділянка відповідного цільового призначення (функціонального використання) державної чи комунальної власності або право на її оренду, а також земельна ділянка, конфіскована за рішенням суду. Інформацію про результати попередніх торгів має бути опубліковано у ЗМІ протягом 30 днів після проведення торгів.

Земельна ділянка державної чи комунальної власності в разі зміни призначення її використання виставляється для продажу на аукціоні після прийняття рішення про зміну цільового призначення такої ділянки.

Крім цього, Кабмін затвердив

Порядок продажу у 2008 році державними органами приватизації земельних ділянок державної власності, на яких розташовано об’єкти, що підлягають приватизації.

Постанови

набувають чинності з дня прийняття.

(Постанова Кабінету Міністрів України від 27.02.2008 р. № 90; постанова Кабінету Міністрів України від 22.02.2008 р. № 110)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі