Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. У 2008 році держпідтримку галузям рослинництва буде надано в обмін на обов’язковий продаж зерна і страхування посівних площ

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 22.02.2008 р. № 86

У 2008 році держпідтримку галузям рослинництва буде надано в обмін на обов’язковий продаж зерна і страхування посівних площ

 

Кабмін затвердив

Порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки виробництва продукції рослинництва.

Так, у 2008 році використання коштів, передбачених у держбюджеті для цих цілей, здійснюватиметься відповідно до

Порядку використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки виробництва продукції рослинництва, затвердженого постановою КМУ від 21.02.2007 р. № 256.

Крім того, Кабмін уніс зміни до

Порядку № 256. Ними передбачено напрямок та розміри використання сільгосппідприємствами бюджетних коштів для вирощування сільгоспкультур. Зокрема,

— на озимі культури: пшеницю, тритикале, жито — 100 грн. на 1 га посівів;

— на ярові культури: пшеницю, тритикале, овес, горох, гречку, просо — 100 грн. на 1 га посівів, сою не нижче першої репродукції — 80, сою другої та третьої репродукцій — 50, рис — 220 грн. на 1 га посівів; цукровий буряк для виробництва цукру в межах квоти «А» — 550 грн. на 1 га посівів; льон-довгунець та коноплю на тресті — 640 грн. на 1 га посівів.

Держпідтримка надається за умови страхування 20 % посівних площ зазначених ярових культур.

Крім того, Кабмін зобов’язав сільськогосподарські підприємства, що отримали держпідтримку, продати не менше 20 % вирощеного продовольчого зерна пшениці та жита на організованому аграрному ринку.

(Постанова Кабінету Міністрів України від 22.02.2008 р. № 86)

 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі