Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Затверджено критерії розподілу за ступенем ризику в галузі електроенергетики і теплопостачання

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 22.02.2008 р. № 75

Затверджено критерії розподілу за ступенем ризику в галузі електроенергетики і теплопостачання

 

Кабмін затвердив критерії розподілу суб’єктів господарювання за ступенем ризику їх діяльності в галузі електроенергетики та сфері теплопостачання

. Згідно з установленими критеріями суб’єкти господарювання розподілятимуться на три групи: з високим, середнім та незначним ступенем ризику, як того вимагає ст. 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 05.04.2007 р. № 877-V.

Перевірки суб’єктів господарювання з

високим ступенем ризику проводитимуться не частіше ніж тричі на рік, а деяких суб’єктів — не частіше ніж двічі на рік, із середнімодин раз на 3 роки, з незначним один раз на 5 років.

Відповідно до встановлених критеріїв та періодичності перевірки здійснюватимуть Державна інспекція з експлуатації електричних станцій та мереж і Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії.

Постанова набула чинності

з 22 лютого 2008 року.

(Постанова КМУ «Про затвердження критеріїв розподілу суб’єктів господарювання за ступенями ризику їх діяльності в галузі електроенергетики та сфері теплопостачання і визначення періодичності здійснення заходів державного нагляду (контролю)» від 22.02.2008 р. № 75)

 

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі