Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Установлено Норми безоплатної видачі спецодягу та спецвзуття для працівників металургійної промисловості

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 27.08.2008 р. № 187

Установлено Норми безоплатної видачі спецодягу та спецвзуття для працівників металургійної промисловості

 

Держгірпромнагляд затвердив

Норми безоплатної видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту працівникам металургійної промисловості. Вони поширюються на підприємства, установи, організації металургійної промисловості незалежно від форм власності та підпорядкування. Зокрема Нормами встановлено:

— заміна одних видів спецодягу, спецвзуття та засобів індивідуального захисту іншими не повинна погіршувати їх захисних властивостей.

— кількість протипилових респіраторів, що видаються на робочу зміну, визначається рівнем перевищення концентрації пилу в повітрі робочої зони: до 5 разів — 1 шт., вище 5 разів — 2 шт. на зміну;

— можливість видачі за узгодженням із профспілками (чи з уповноваженими найманими працівниками особами з питань охорони праці) сучасніших і зручніших, ніж у затверджених нормах, видів засобів індивідуального захисту із заміною їх вітчизняними чи імпортними виробами, властивості яких відповідають вимогам чинних нормативно-правових актів.

Втратили чинність старі

Норми, затверджені постановою Державного комітету СРСР із праці та соціальних питань та Президією ВЦРПС від 01.08.79 р. № 344/П-7.

Наказ

набув чинності 12.10.2008 р.

(Наказ Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 27.08.2008 р. № 187)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі