Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Поправки до Порядку електронного декларування товарів на митниці

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 21.07.2008 р. № 796

Поправки до Порядку електронного декларування товарів на митниці

 

Держмитслужба внесла поправки до

Порядку здійснення митного контролю та митного оформлення товарів, що декларуються з поданням вантажної митної декларації в електронному вигляді, затвердженого наказом Держмитслужби України від 26.09.2007 р. № 800 (див. «Калейдоскоп документів» «Електронне декларування товарів — з’явився Порядок» // «БТ», 2007, № 44, с. 12).

Перш за все митниця перейменувала

Порядок — тепер він називається «Порядок здійснення митного контролю та митного оформлення товарів, що декларуються з поданням вантажної митної декларації та документів контролю за переміщенням товарів (попереднього повідомлення та попередньої митної декларації) в електронному вигляді.

Установлено, що запровадження цього

Порядку здійснюватиметься поетапно:

1-й етап упроваджується з 01.09.2008. На цьому етапі Порядок застосовуватиметься в частині подання та оформлення в електронному вигляді документів контролю за переміщенням товарів — попереднього повідомлення («ЕПП») та попередньої митної декларації («ЕПД»);

2-й етап упроваджується окремим наказом ДМСУ. З цього моменту Порядок упроваджується в повному обсязі відповідно до діючих митних режимів, видів транспорту, товарів та кола митних органів.

Крім того,

Порядок доповнили новим розділом V «Порядок подання та оформлення документів контролю за переміщенням товарів в електронному вигляді».

(Наказ Державної митної служби України від 21.07.2008 р. № 796

)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі