Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Якщо імпортований товар для видавництв не виробляється в Україні — як отримати висновок Мінпромполітики

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 29.07.2008 р. № 469

Якщо імпортований товар для видавництв не виробляється в Україні — як отримати висновок Мінпромполітики

 

Нагадаємо, що в період з

1 січня 2004 року до 1 січня 2009 року товари, що не виробляються в Україні та ввозяться на митну територію України для використання у видавничій діяльності та діяльності з виготовлення книжкової продукції, що виробляється в Україні, звільнено від сплати мита, ПДВ та акцизного збору. Податкові пільги під час митного оформлення застосовуються щодо товарів, у тому числі запасних частин, комплектуючих виробів, спеціального оснащення та витратних матеріалів, що використовуються у видавничій діяльності та діяльності з виготовлення книжкової продукції, що виробляється в Україні.

Порядок подання документів, що підтверджують право суб’єктів підприємницької діяльності на користування встановленими законодавством податковими пільгами під час митного оформлення товарів, що ввозяться на митну територію України або вивозяться з митної території України,

затверджено наказом ДМСУ від 22.06.2006 р. № 514*.

* Див. «Калейдоскоп документів» «Держмитслужба затвердила новий Порядок для митного оформлення пільгових товарів» // «БТ», 2006, № 31, с. 13.

Для отримання пільг необхідно подати серед усього іншого

висновок Мінпромполітики, який містить інформацію про те, що імпортований товар не виробляється в Україні.

І ось, нарешті, Мінпромполітики затвердило

Положення про надання висновку Мінпромполітики про те, що імпортований товар не виробляється в Україні. Висновок видається на імпортований товар, що ввозиться на митну територію України для використання у видавничій діяльності та діяльності з виготовлення книжкової продукції, що виробляється в Україні.

Наказ

набув чинності 24.08.2008 р.

(Наказ Міністерства промислової політики України від 29.07.2008 р. № 469)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі