Теми статей
Обрати теми

Пільги для видавців та розповсюджувачів книг українською мовою

Редакція БТ
Постанова від 17.06.2009 р. № 597

Пільги для видавців та розповсюджувачів книг українською мовою

 

Відповідно до

Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 10.04.92 р. № 2269-XII вітчизняні видавництва і підприємства з розповсюдження книжкової продукції, що забезпечують підготовку, випуск та/або розповсюдження не менш як 50 % книжкової продукції державною мовою, мають перевагу перед іншими фізичними та юридичними особами на укладення договору оренди приміщень державної та комунальної власності.

У зв’язку з цим Кабмін затвердив

Порядок визначення обсягу книжкової продукції державною мовою, підготовка, випуск та/або розповсюдження якої здійснюються вітчизняними видавництвами і підприємствами розповсюдження книжкової продукції, для укладення договорів оренди приміщень. Ним, зокрема, установлено , що для отримання довідки про випуск та/або розповсюдження не менш як 50 % книжкової продукції українською мовою видавництва та підприємства-книгорозповсюджувачі мають подати до Держкомтелерадіо відповідну заяву. До заяви додаються копія свідоцтва про внесення суб’єкта видавничої справи до Держреєстру видавців, виготівників та розповсюджувачів видавничої продукції, а підприємством-книгорозповсюджувачем — також засвідчені підписом керівника відомості про наявність у продажу на момент подання заяви не менш як 50 % книжкової продукції українською мовою. Довідка видається безкоштовно протягом 15 днів з дня надходження заяви.

Постанова

набрала чинності 26.06.2009 р.

(Постанова КМУ від 17.06.2009 р. № 597)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі