Теми статей
Обрати теми

Форми документів для реєстрації організації як об’єкта інфраструктури підтримки «малюків»

Редакція БТ
Наказ від 02.07.2009 р. № 112

Форми документів для реєстрації організації як об’єкта інфраструктури підтримки «малюків»

 

Нагадаємо:

постановою КМУ від 21.05.2009 р. № 510 було затверджено Порядок реєстрації організацій, діяльність яких спрямована на задоволення потреб суб’єктів малого та середнього підприємництва*. До об’єктів інфраструктури підтримки малого та середнього підприємництва віднесено бізнес-центри, бізнес-інкубатори, інноваційні бізнес-інкубатори, технопарки, фонди підтримки підприємництва, фінансові установи, інноваційні та інвестиційні фонди і компанії, консультаційні центри, об’єднання підприємців та інші організації.

* Див. «Калейдоскоп документів» «Реєстрація організації для потреб суб’єктів малого та середнього бізнесу — зустрічайте Порядок» // «БТ», 2009, № 24, с. 14.

На виконання цього

Порядку Держкомпідприємництва затвердив форми документів для реєстрації таких об’єктів інфраструктури: заяву для проведення реєстрації; Свідоцтво про реєстрацію; реєстр об’єктів інфраструктури підтримки малого та середнього підприємництва; книгу реєстрації документів, що подаються організацією для реєстрації.

Наказ

набирає чинності з дня офіційного опублікування (на момент підготовки номера не опубліковано).

(Наказ Держкомпідприємництва від 02.07.2009 р. № 112)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі