Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Затверджено Методику визначення збитків за наднормативні викиди в атмосферу

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 10.12.2008 р. № 639

Затверджено Методику визначення збитків за наднормативні викиди в атмосферу

 

Мінприроди затвердило

Методику розрахунку розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Методика

встановлює порядок визначення розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами юридичних та фізичних господарюючих суб’єктів.

Ця

Методика не застосовується при виявленні порушень, учинених господарюючими суб’єктами внаслідок викидів забруднюючих речовин з пересувних джерел, а також при здійсненні діяльності, пов’язаної із впливом фізичних та біологічних факторів на стан навколишнього природного середовища.

Методика

застосовуватиметься держінспекторами України з охорони навколишнього природного середовища і держінспекторами відповідних територій при розрахунку розмірів відшкодування зазначених збитків, виявлених за результатами держконтролю щодо дотримання господарюючими суб’єктами вимог природоохоронного законодавства.

Наказ

набув чинності 01.02.2009 р.

(Наказ Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 10.12.2008 р. № 639)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі