Теми статей
Обрати теми

Методрекомендації ГоловКРУ з проведення перевірок держзакупівель

Редакція БТ
Наказ від 05.06.2009 р. № 137

Методрекомендації ГоловКРУ з проведення перевірок держзакупівель

 

Згідно із

Законом України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні» від 26.01.93 р. № 2939-XII до компетенції органів КРУ входить перевірка держзакупівель. У зв’язку з цим ГоловКРУ затвердило Методичні рекомендації з проведення органами державної контрольно-ревізійної служби перевірок державних закупівель. Згідно з Методрекомендаціями:

об’єктами перевірки є управлінські рішення керівництва бюджетних установ, організацій і підприємств; планові документи; госпдоговори; фінансово-господарські операції; дані бухгалтерського обліку, фінансової та статистичної звітності; тендерна документація та інші документи, що стосуються проведення процедур закупівель на всіх стадіях їх здійснення;

основними питаннями перевірки держзакупівель, зокрема, є перевірка відповідності тендерної документації (кваліфікаційної документації) до вимог законодавства; перевірка відповідності тендерних пропозицій (цінових пропозицій) до вимог тендерної документації (запрошення до участі в торгах) і законодавства; перевірка порядку складання звіту про результати процедури закупівлі; перевірка правильності застосування процедури закупівлі в одного учасника або торгів з обмеженою участю; перевірка процедури укладання договорів на закупівлю товарів, робіт і послуг на предмет дотримання законодавства та відповідності умов укладених договорів до вимог тендерної документації, умов тендерної пропозиції; перевірка виконання умов договорів, наявність підстав для перерахування коштів; перевірка правильності відображення операцій із закупівлі в бухгалтерському обліку.

Наказ

набув чинності 05.06.2009 р.

(Наказ ГоловКРУ від 05.06.2009 р. № 137)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі