Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Реєстрація організації для потреб суб’єктів малого та середнього бізнесу — зустрічайте Порядок

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 21.05.2009 р. № 510

Реєстрація організації для потреб суб’єктів малого та середнього бізнесу — зустрічайте Порядок

 

КМУ затвердив

Порядок реєстрації організацій, діяльність яких спрямована на задоволення потреб суб’єктів малого та середнього підприємництва. Він визначає процедуру реєстрації організацій — об’єктів інфраструктури підтримки малого та середнього підприємництва.

До них віднесено:

бізнес-центри, бізнес-інкубатори, інноваційні бізнес-інкубатори, технопарки, фонди підтримки підприємництва, фінансові установи, інноваційні та інвестиційні фонди і компанії, консультаційні центри, об’єднання підприємців та інші організації.

Реєстрація організації як об’єкта інфраструктури провадиться в разі, якщо організація має матеріально-технічну базу та кваліфікований персонал, необхідні для виконання завдань за основними напрямами її діяльності; предмет її діяльності, визначений у статутних документах, відповідає меті діяльності об’єкта інфраструктури; організація не має заборгованості перед бюджетом та ПФУ.

Для проведення реєстрації організація має подати територіальному органу Держкомпідприємництва за місцем держреєстрації юридичної особи заяву за встановленою формою та відповідний пакет документів.

Територіальний орган Держкомпідприємництва у 3-денний строк з дня надходження цих документів приймає рішення про реєстрацію організації або про відмову в реєстрації та протягом 5 робочих днів з дня прийняття рішення (у разі позитивного рішення) видає свідоцтво про реєстрацію.

Постанова

набрала чинності 05.06.2009 р.

(Постанова Кабінету Міністрів України від 21.05.2009 р. № 510)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі