Теми статей
Обрати теми

Уперше екорозрахунок щодо радіоактивних відходів потрібно подавати починаючи з II кварталу

Редакція БТ
Лист від 11.06.2009 р. № 12213/7/15-0617

Уперше екорозрахунок щодо радіоактивних відходів потрібно подавати починаючи з II кварталу

 

ДПАУ ще раз наголосила на тому, що подавати розрахунок та сплачувати збір за забруднення навколишнього природного середовища потрібно також і за утворення (включаючи вже накопичені) та тимчасове зберігання радіоактивних відходів. При цьому вперше

подавати податкові розрахунки та сплачувати збір платники екозбору за такі викиди і розміщення відходів почнуть з II кварталу 2009 року.

Крім того, ДПАУ також вказала і на те, що платники екозбору, які утворюють або тимчасово зберігають радіоактивні відходи, мають право складати податкові розрахунки із екозбору

за довільною формою, але вона повинна бути аналогічна (подібна) Податковому розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища, форма якого затверджена наказом ДПАУ від 17.03.2005 р. № 111 і відповідати нормам та змісту екозбору. Такі пропозиції податківців спричинені тим, що до цього часу вони не внесли змін до Податкового розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища, щоб він відповідав вимогам законодавства щодо екозбору.

(Лист Державної податкової адміністрації України від 11.06.2009 р. № 12213/7/15-0617)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі