Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Сертифікація послуг зі зберігання зерна та продуктів його переробки

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 05.02.2009 р. № 925-VI

Сертифікація послуг зі зберігання зерна та продуктів його переробки

 

Законодавці внесли до

Закону України «Про зерно та ринок зерна в Україні» від 04.07.2002 р. № 37-IV зміни, якими визначили порядок здійснення сертифікації послуг зі зберігання зерна та продуктів його переробки. Сертифікат потрібен для здійснення експортно-імпортних операцій із зерном та продуктами його переробки (крім хлібобулочних та макаронних виробів).

Видача сертифіката

здійснюється на платній основі спеціально уповноваженим держорганом у сфері держконтролю за якістю зерна та продуктів його переробки. Порядок видачі, перелік необхідних для його отримання документів, строк дії визначаються Кабміном.

Рішення про видачу або відмову у видачі

цього сертифіката приймається протягом 30 днів після надходження необхідних документів. Підставами для відмови у видачі сертифіката можуть бути: подання суб’єктом зберігання зерна необхідних документів не в повному обсязі; невідповідність послуг, що надаються господарюючим суб’єктом, правилам і технічним умовам зберігання зерна та продуктів його переробки.

Підставою для анулювання сертифіката

відповідності послуг зі зберігання зерна та продуктів його переробки є недотримання правил і технічних умов зберігання зерна та продуктів його переробки у процесі надання таких послуг.

Закон

набере чинності 03.04.2009 р.

(Закон України від 05.02.2009 р. № 925-VI)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі