Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Енергозбереження в будівельному комплексі

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 21.01.2009 р. № 11/16-62

Енергозбереження в будівельному комплексі

 

Мінрегіонбуд для використання у практичній роботі місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій будівельного комплексу та житлово-комунальної сфери надав

Інформацію про заходи з підвищення енергоефективності, нормативно-методичного забезпечення питань енергозбереження у будівельному комплексі та рекомендації щодо їх впровадження.

Ці

Методрекомендації розроблено Мінрегіонбудом на виконання доручень Кабміну щодо подолання впливу фінансової та паливно-енергетичної кризи, щодо реалізації заходів з розвитку будівельної галузі, зокрема будівництва доступного житла*.

* Див. статті «Будівництво: антикризові зміни для громадян» // «БТ», 2008, № 6, с. 56; «Будівництво: антикризові зміни для забудовників» // «БТ», 2009, № 8, с. 16, а також ком. «Будівництво житла: антикризові порядки держпідтримки» // «БТ»,2009, № 10, с. 4.

У

додатку 1 до Методрекомендацій наведено Перелік основних розроблених нормативно-методичних документів, які регламентують питання енергоефективності у будинках і спорудах.

(Лист Міністерства регіонального розвитку і будівництва України від 21.01.2009 р. № 11/16-62)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі