Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Орендні пріоритети для книговидавців

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 04.02.2009 р. № 911-VI

Орендні пріоритети для книговидавців

 

Змінами до

ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 10.04.92 р. № 2269-XII № 2269 у частині орендних пріоритетів для сфери книговидавництва встановлено:

конкурс на оренду приміщення не проводиться в разі подання заяви про оренду вітчизняним видавництвом та підприємствами з розповсюдження книжкової продукції, що забезпечують підготовку, випуск та розповсюдження понад 50 % книжкової продукції державною мовою (далі — «позаконкурсне» підприємство);

— «позаконкурсне» підприємство має

переважне право на укладення договору оренди приміщень державної та комунальної власності порівняно з іншими фізичними та юридичними особами, крім випадку подання заяви на оренду госптовариства, створеного членами трудового колективу підприємства;

недотримання «позаконкурсним» підприємством вимоги про розповсюдження понад 50 % книжкової продукції державною мовою (така умова має передбачатися в договорах оренди) є підставою для розірвання договору оренди в установленому законодавством порядку.

Закон

набрав чинності 28.02.2009 р.

(Закон України від 04.02.2009 р. № 911-VI)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі