Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Зміни у профпідготовці незастрахованих безробітних

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 16.02.2009 р. № 63/123

Зміни у профпідготовці незастрахованих безробітних

 

Унесено зміни до

Положення про порядок надання Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття послуг з професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації, затвердженого наказом від 13.02.2001 р. № 53/59.

Положенням

визначається, що профнавчання організовується держслужбою зайнятості за рахунок коштів Фонду безробіття у професійно-технічних та вищих навчальних закладах, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності або відомчого підпорядкування за наявності в них ліцензій на надання освітніх послуг. Вибір навчального закладу для професійного навчання здійснюється центрами зайнятості (див. «Калейдоскоп документів» «Як відбиратимуть навчальні заклади для безробітних» // «БТ», 2008, № 39, с. 6).

Змінами уточнено, що Держслужба зайнятості організовує профнавчання застрахованих, а також

незастрахованих осіб, які вперше шукають роботу, інших незастрахованих осіб у разі їх реєстрації в установленому порядку як безробітних за їх згодою у випадках, передбачених чинним законодавством. Раніше Держслужба зайнятості здійснювала профнавчання застрахованих осіб, а також окремих категорій незастрахованих осіб, за їх згодою у випадках, передбачених чинним законодавством.

Наказ

набрав чинності 14.03.2009 р.

(Наказ Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України від 16.02.2009 р. № 63/123)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі