Теми статей
Обрати теми

Калейдоскоп документів. Змінено Перелік забруднюючих речовин

Редакція БТ
Калейдоскоп документів від 16.02.2009 р. № 71

Змінено Перелік забруднюючих речовин

 

Мінприроди

виклало в новій редакції Перелік забруднюючих речовин на порогові значення потенційних викидів, за якими здійснюється державний облік, наведений у додатку 1 до Інструкції про порядок та критерії взяття на державний облік об’єктів, які справляють або можуть справляти шкідливий вплив на здоров’я людей і стан атмосферного повітря, видів та обсягів забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферне повітря), затвердженої наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 10.05.2002 р. № 177.

У

Переліку визначено граничні величини викидів забруднюючих речовин, при досягненні та перевищенні яких відповідні об’єкти підлягають державному обліку.

Держконтроль уключає

: узяття на облік об’єктів, що справляють шкідливий вплив; ведення на об’єктах первинного обліку стаціонарних джерел, які справляють шкідливий вплив; складення державної статистичної звітності в галузі охорони атмосферного повітря за стаціонарними та пересувними джерелами, що справляють шкідливий вплив; проведення інвентаризації викидів та обсягів забруднюючих речовин на цих об’єктах.

Крім цього, наказом

змінено коди деяких забруднюючих речовин.

Наказ

набрав чинності 14.03.2009 р.

(Наказ Міністерства охорони природного середовища України від 16.02.2009 р. № 71)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі