Теми статей
Обрати теми

Підготовка водіїв: визначено вимоги до автошкіл та їх фахівців

Редакція БТ
Наказ від 07.09.2009 р. № 385/934/828/337

Підготовка водіїв: визначено вимоги до автошкіл та їх фахівців

 

Затверджено

Вимоги до закладів, що проводять підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, і кваліфікаційні вимоги до фахівців, які здійснюють таку підготовку.

Установлено, що заклади для цих цілей повинні мати кабінети (класи), навчальні посібники та наочні посібники і пристосування, майданчик для початкового навчання водіння транспортними засобами (ТЗ), ТЗ. Заклад може бути власником або орендарем кабінетів (класів), лабораторій, майданчиків, ТЗ.

Фахівці, які проводять підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв повинні пройти атестацію в Державтоінспекції, а також мати:

— для проведення занять з

Правил дорожнього руху, основ безпеки руху та експлуатації транспортних засобів — вищу освіту, посвідчення водія на право керування ТЗ;

— для проведення занять з надання першої медичної допомоги — медичну освіту;

— для проведення занять з навчання водіння ТЗ — освіту не нижче професійно-технічної, посвідчення водія на керування ТЗ відповідної категорії, трирічний стаж керування ТЗ відповідної категорії.

(Наказ МВС, Мінтрансзв’язку, Міносвіти, Мінпраці від 07.09.2009 р. № 385/934/828/337;

набув чинності 19.10.2009 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі