Теми статей
Обрати теми

Пільгові кредити для отримання вищої освіти: є зміни

Редакція БТ
Постанова від 21.10.2009 р. № 1111

Пільгові кредити для отримання вищої освіти: є зміни

 

Кабмін доповнив

пунктом 221 Порядок надання цільових пільгових державних кредитів для отримання вищої освіти, затверджений постановою КМУ від 16.06.2003 р. № 916, запровадивши низку пільг на отримання держкредиту* для оплати вищої освіти.

* Нагадаємо, що кредит може бути надано громадянам України віком до 28 років за умови успішного здавання ними вступних іспитів або навчання на будь-якому курсі ВНЗ на денному, вечірньому або заочному відділенні.

Тепер одержувач кредиту,

який має 1 дитину, звільняється від сплати відсотків за користування кредитом; який має 2 дітей — за рахунок бюджетних коштів погашається 25 % суми зобов’язань за кредитом; який має 3 та більше дітей — за рахунок бюджетних коштів погашається 50 % суми зобов’язань за кредитом. У разі народження дитини під час повернення кредиту звільняється від сплати відсотків із дати народження дитини.

Щороку на момент сплати суми зобов’язань та відсотків за кредитом такий одержувач кредиту подає навчальному закладу

довідку про склад сім’ї, засвідчену в установленому порядку копію свідоцтва про народження дитини та пред’являє паспорт.

(

Постанова КМУ від 21.10.2009 р. № 1111; набула чинності 27.10.2009 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі