Теми статей
Обрати теми

Нові Правила з безпечної експлуатації систем вентиляції хімвиробництв

Редакція БТ
Наказ від 05.10.2009 р. № 164

Нові Правила з безпечної експлуатації систем вентиляції хімвиробництв

 

Держгірпромнагляд затвердив

Правила з безпечної експлуатації систем вентиляції в хімічних виробництвах, що поширюються на підприємства, установи, організації незалежно від форм власності та виду діяльності, які займаються проектуванням, реконструкцією, виготовленням, монтажем, налагодженням, ремонтом, обстеженням та експлуатацією систем вентиляції виробничих, складських, адміністративно-побутових і допоміжних будівель та споруд виробництв гумових і пластмасових виробів, хімічних і целюлозно-паперових виробництв (далі — хімвиробництва).

Ці

Правила встановлюють вимоги до охорони праці та безпечної експлуатації систем вентиляції, кондиціонування повітря і повітряного опалювання в хімвиробництвах.

Правила

є обов’язковими для всіх господарюючих суб’єктів, які використовують найману працю, пов’язану із зазначеною вище діяльністю. Вони не поширюються на системи вентиляції підземних і відкритих гірничих виробок, на підприємства та об’єкти особливого і спеціального призначення, що належать МВС, Міноборони, СБУ, об’єкти, побудовані на замовлення зазначених органів державної влади, об’єкти, експлуатація яких здійснюється з метою забезпечення національної безпеки України, а також будівлі та споруди, в яких виробляються, зберігаються чи застосовуються вибухові речовини та вибухові вироби. Крім того, Правила не поширюються на системи примусового димовидалення будинків та споруд.

(

Наказ Держгірпромнагляду від 05.10.2009 р. № 164, набирає чинності з дня офіційного опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі