Теми статей
Обрати теми

Статзвітність: зміни для будівельників

Редакція БТ
Наказ від 08.09.2009 р. № 339

Статзвітність: зміни для будівельників

 

Держкомстат уніс

зміни до Інструкції зі складання форм № 1-буд «Інформація про одержання дозволу на виконання будівельних робіт» і № 2-буд «Звіт про реалізацію дозволу на виконання будівельних робіт» державних статистичних спостережень за статистикою дозволів на будівництво (наказ від 17.09.2004 р. № 519), згідно з якими:

з 01.04.2010 р. при заповненні ф. № 2-буд слід звернути увагу на зміни в заповненні ряд. 2.1, де зазначається дата прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта. З цієї дати тут зазначають дату видачі зареєстрованого інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю свідоцтва про відповідність побудованого об’єкта проектній документації, вимогам державних стандартів, будівельних норм і правил (раніше тут проставляли дату затвердження акта державною приймальною комісією про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта органом виконавчої влади або органом місцевого самоврядування, що створив комісію);

— вилучено положення, згідно з яким

замовники будівництва за окремим запитом статорганів подають додаткову інформацію, визначену в розділі 5 ф. № 2-буд. Але при цьому збережено положення, згідно з яким інформацію за цим розділом подають за особливим запитом замовники будівництва будинків або споруд, визначених постановами КМУ.

(

Наказ Держкомстату від 08.09.2009 р. № 339; діє з 01.04.2010 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі