Теми статей
Обрати теми

Критерії оцінки ризику діяльності у сфері благоустрою населених пунктів

Редакція БТ
Постанова від 07.10.2009 р. № 1048

Критерії оцінки ризику діяльності у сфері благоустрою населених пунктів

 

Кабмін затвердив

Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері благоустрою населених пунктів, галузі поховання і сфері вивезення побутових відходів та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю).

На підставі затверджених критеріїв госпсуб’єкти поділяються на 3 групи за ступенем ризику — з

високим, середнім та незначним ступенем ризику.

До

високого ступеня ризику віднесено суб’єктів господарювання, які провадять діяльність за утриманням: мостів, підземних переходів, тунелів, естакад, закритих і відкритих водостоків, дренажів; засобів та обладнання зовнішнього освітлення; технічних засобів регулювання дорожнього руху; будівель та споруд системи інженерного захисту територій; місць поховання; полігонів та звалищ для твердих, великогабаритних, ремонтних побутових відходів; зливних станцій для рідких побутових відходів; сміттєспалювальних і сміттєпереробних заводів. Для них установлено періодичність проведення перевірок не частіше 2 разів на рік.

До

середнього ступеня ризику віднесено госпсуб’єктів, які провадять діяльність за утриманням: парків, рекреаційних зон, садів, скверів та майданчиків; площ, бульварів, проспектів, вулиць, доріг, внутрішньоквартальних проїздів, тротуарів; пляжів; місць невідомих поховань, зареєстрованих в установленому порядку; сміттєперевантажувальної та сміттєсортувальних станцій (заводів). Їх перевіряють не частіше ніж 1 раз на рік.

До незначного

ступеня ризику віднесено госпсуб’єктів, які не належать до суб’єктів з високим та середнім ступенем ризику. Їх перевіряють не частіше 1 разу на 3 роки.

(

Постанова КМУ від 07.10.2009 р. № 1048; набуде чинності з дня офіційного опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі