Теми статей
Обрати теми

Ужорсточено вимоги до ввезення товарів у «ремонтному» режимі

Редакція БТ
Постанова від 14.10.2009 р. № 1074

Ужорсточено вимоги до ввезення товарів у «ремонтному» режимі

 

Кабмін виклав

у новій редакції абзац другий п. 1 постанови КМУ «Про порядок випуску, обігу та погашення простих векселів при ввезенні (пересилці) на митну територію України товарів з метою ремонту» від 17.11.2004 р. № 1524.

Установлено, що тепер платники ПДВ, які

імпортують товари з метою їх ремонту (операції щодо усунення недоліків товарів, приведення їх у робочий стан, відновлення їх ресурсу або характеристик, що не призводять до заміни кодів таких товарів за УКТ ЗЕД), складання або іншої наладки, можуть пред’являти прості авальовані векселі на суму не тільки ввізного мита та ПДВ, але акцизного збору зі строком погашення, еквівалентним строку ремонту або обробки товарів, але не більше 90 днів, або строком, установленим Кабміном у порядку, визначеному частиною третьою ст. 232 МКУ, за умови вивозу відремонтованих або оброблених товарів за межі митної території України (раніше — строк погашення становив не більше 360 днів).

(

Постанова КМУ від 14.10.2009 р. № 1074; набула чинності 21.10.2009 р.).
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі