Теми статей
Обрати теми

Затверджено Порядок встановлення категорій готелям

Редакція БТ
Постанова від 29.07.2009 р. № 803

Затверджено Порядок встановлення категорій готелям

 

Згідно зі

ст. 19 Закону України «Про туризм» від 15.09.95 р. № 324/95-ВР об’єктам туристичної інфраструктури присвоюються категорії якості та рівня обслуговування. Присвоюються такі категорії на основі порядку затвердженого Кабміном, якого до цього часу не існувало.

Кабмін затвердив

Порядок встановлення категорій готелям та іншим об’єктам, що призначаються для надання послуг з тимчасового розміщення (проживання):

для готелів — «п’ять зірок», «чотири зірки», «три зірки», «дві зірки» та «одна зірка»;

для інших об’єктів, що призначаються для надання послуг з тимчасового розміщення (проживання), у тому числі мотелям, пансіонатам, будинкам відпочинку, туристичним базам, кемпінгам, категорія встановлюється за рівнем обслуговування в них, у вигляді рівнів першого, другого, третього, четвертого та п’ятого.

Свідоцтво про встановлення готелю відповідної категорії видається не більш як на 3 роки або за наявності в готелі системи управління якістю не більш як на 5 років. А інформація про категорію, надану готелю, зазначається на фасаді готелю поряд з його назвою.

Постанова

набрала чинності 10.08.2009 р.

(Постанова КМУ від 29.07.2009 р. № 803)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі