Теми статей
Обрати теми

Дозвільні документи: зміни в поданні декларації відповідності

Редакція БТ
Постанова від 09.09.2009 р. № 967

Дозвільні документи: зміни в поданні декларації відповідності

 

Кабмін

уніс зміни до Порядку повідомлення адміністратора або дозвільного органу про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства, затвердженого постановою КМУ від 17.05.2006 р. № 685. Ними встановлено, що тепер:

1.

Повідомлення (декларацію) про відповідність матеріально-технічної бази господарюючого суб’єкта вимогам законодавства (далі — декларація) госпсуб’єкту необхідно подавати (або надсилати рекомендованим листом у двох примірниках) адміністратору чи дозвільному органу за типовою формою, наведеною в додатку до цього Порядку. Зразок заповнення декларації можна знайти на офіційному веб-сайті відповідного дозвільного органу і в дозвільних центрах.

Виняток становить

декларація господарюючого суб’єкта про відповідність матеріально-технічної бази з питань пожежної безпеки, а також охорону праці та промислової безпеки — форму для цих цілей має затвердити Кабмін за поданням відповідно МНС і Держгірпромнагляду та погодженням з Держкомпідприємництва.

2. У разі подачі

неправильно заповненої (або не в повному обсязі, не відповідно до встановленої форми) декларації дозвільний орган на наступний робочий день після її надходження може письмово попросити господарюючого суб’єкта або посадову особу дозвільного органу особисто звернутися до госпсуб’єкта і надати їм у 5-денний строк додаткову та/або уточнену інформацію відповідно до встановленої форми.

3. Госпсуб’єкт

має право вести свою госпдіяльність лише з дати реєстрації декларації в Журналі обліку суб’єктів господарювання відповідного дозвільного органу.

(Постанова КМУ від 09.09.2009 р. № 967 набирає чинності з моменту опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі