Теми статей
Обрати теми

Порядок заповнення декларації з ПДВ: є зміни для сільгосптоваровиробників

Редакція БТ
Наказ від 07.07.2010 р. № 490

Порядок заповнення декларації з ПДВ: є зміни для сільгосптоваровиробників

 

ДПАУ внесла зміни до

п.п. 5.7.3 Порядку заповнення та подання податкової декларації з податку на додану вартість, затвердженого наказом ДПАУ від 30.05.97 № 166, тим самим підкоригувавши порядок формування податкового кредиту з ПДВ сільськогосподарськими підприємствами, які відповідають вимогам ст. 81 Закону України «Про податок на додану вартість» від 03.04.97 р. № 168/97-ВР, але які не обрали спеціальний режим оподаткування діяльності у сфері сільського, лісового господарства та рибальства та реалізують молоко, худобу, птицю, вовну власного виробництва, а також молочну продукцію та м’ясопродукти, вироблені у власних переробних цехах

Згідно з цими змінами вищезгадані платники ПДВ — сільськогосподарські підприємства, які

не обрали спеціальний режим оподаткування, відтепер звільняються від розподілу податкового кредиту з ПДВ, щодо придбаних основних фондів, які частково використовуються як в операціях для виробництва молока, худоби, птиці, вовни, а також молочної продукції та м'ясопродуктів у власних переробних цехах, а частково для інших товарів (послуг).

(

Наказ ДПАУ від 07.07.10 р. № 490, набирає чинності з дня опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі