Теми статей
Обрати теми

Нові Правила експлуатації тракторів та сільгосптехніки

Редакція БТ
Наказ від 06.04.2010 р. № 173, 174

Нові Правила експлуатації тракторів та сільгосптехніки

 

Мінагрополітики затвердило

Правила технічної експлуатації тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів.

Правила

поширюються на юросіб та фізосіб, які мають у власності або користуванні машини та експлуатують їх за видами, умовами та режимами робіт відповідно до їх експлуатаційних умов.

Згідно з

Правилами до керування машинами допускаються особи, які мають посвідчення тракториста-машиніста на право керування машинами відповідних категорій з талоном попереджень до нього.

Для отримання такого права майбутньому трактористу необхідно скласти іспит відповідно до знову затвердженого

Порядку складання, прийому іспитів для отримання права на керування тракторами, у тому числі саморобними, самохідними сільськогосподарськими, меліоративними та дорогобудівельними машинами, а також Вимог до екзаменаційних квитків. Цей Порядок розроблено відповідно до Положення про порядок видачі посвідчень тракториста-машиніста, затвердженого постановою КМУ від 02.04.94 р. № 217.

(

Накази Мінагрополітики від 06.04.10 р. № 173 та від 06.04.10 р. № 174, чинні з 30.07.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі