Теми статей
Обрати теми

Критерії ризику для сфери лісового насінництва та розсадництва

Редакція БТ
Постанова від 01.12.2010 р. № 1093

Критерії ризику для сфери лісового насінництва та розсадництва

 

Кабмін затвердив

Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від здійснення господарської діяльності і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері лісового насінництва та розсадництва.

Визначено такі

критерії : 1) дотримання технології щодо заготівлі, виробництва, пакування, маркування, зберігання, затарювання та реалізації насіння і садильного матеріалу лісових рослин; 2) виконання вимог стандартів, норм, правив та інших нормативно-правових актів у профільній сфері.

Господарюючі суб’єкти розподіляються

за такими ступенями ризику: 1) високий — господарюючі суб’єкти, які здійснюють діяльність, пов’язану з оригінальним насінням і садильним матеріалом лісових рослин. Їх перевіряють не частіше 1 разу на рік; 2) середній — господарюючі суб’єкти, які здійснюють діяльність, пов’язану з елітним насінням. Їх перевіряють не частіше 1 разу на 2 роки; 3) незначний — господарюючі суб’єкти, які здійснюють діяльність, пов’язану з репродукційним насінням. Їх перевіряють 1 раз на 3 роки. Якщо госпсуб’єкт може одночасно належати до двох ступенів ризику, його відносять до вищого ступеня.

Держнагляд

за діяльністю господарюючих суб’єктів у сфері лісового насінництва і розсадництва здійснюється Держкомлісгоспом.

(

Постанова КМУ від 01.12.10 р. № 1093, чинна з 08.12.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі