Теми статей
Обрати теми

Адмінпорушення у сфері водного законодавства

Редакція БТ
Наказ від 26.11.2009 р. № 188

Адмінпорушення у сфері водного законодавства

 

Держкомводгосп затвердив

Інструкцію з оформлення органами Державного комітету України по водному господарству матеріалів про адміністративні правопорушення, тим самим визнавши такою, що втратила чинність, попередню Інструкцію з оформлення органами Держводгоспу України матеріалів про адміністративні правопорушення водного законодавства України, затверджену наказом Держкомводгоспу від 11.12.2003 р. № 340. Зокрема, нова Інструкція містить такі норми:

1) відтепер на особу, яка вчинила кілька адмінпорушень, справи про які одночасно розглядаються одним і тим самим органом Держводгоспу (посадовою особою), стягнення накладається в межах санкції, встановленої за серйозніше правопорушення з числа вчинених. Раніше такої норми в

Інструкції не було;

2) якщо постанову про накладення адміністративного стягнення не було звернуто до виконання протягом трьох місяців з дня її винесення, то вона не підлягає виконанню;

3) нова

Інструкція не дає можливості при провадженні справи про порушення водного законодавства залучати експерта та застосовувати до порушника водного законодавства заходи громадського впливу.

Розглянувши справу про адміністративне правопорушення, посадова особа виносить постанову у справі відповідно до

ст. 283 КУпАП. Постанова оголошується негайно після закінчення розгляду справи. Порушник повинен сплатити штраф не пізніше 15 днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, а у випадку оскарження або опротестування такої постанови — не пізніше чим через 15 днів з дня повідомлення про залишення скарги або протесту без задоволення.

(

Наказ Держкомводгоспу від 26.11.2009 р. № 188; набрав чинності 04.12.2009 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі