Теми статей
Обрати теми

Водіям: затверджено нові інструкції та зразки документів

Редакція БТ
Наказ від 07.12.2009 р. № 515

Водіям: затверджено нові інструкції та зразки документів

 

1.

Кабмін постановою від 03.02.10 р. № 94 (чинна з 10.02.10 р.) виклав у новій редакції додатки 1 і 2 до урядової постанови «Про затвердження зразків національних і міжнародних посвідчень водіїв та документів, необхідних для реєстрації транспортних засобів» від 31.01.92 р. № 47, якою затверджено нові зразки: національного посвідчення водія; тимчасового талона на право керування транспортним засобом (далі — ТЗ); міжнародного посвідчення водія; техталона ТЗ Збройних Сил України; міжнародного посвідчення водія; свідоцтва про реєстрацію ТЗ; тимчасового реєстраційного талона ТЗ; свідоцтва про реєстрацію машини; талона тимчасового обліку машини; свідоцтва про реєстрацію великотоннажного ТЗ чи іншого технологічного ТЗ.

Крім того, установлено, що національне та міжнародне посвідчення водіїв ТЗ і необхідні для реєстрації таких засобів документи,

видані до набуття чинності цією постановою, є дійсними.

2.

МВС наказом від 07.12.2009 р. № 515 (набрав чинності з 15.02.10 р.) затвердило: Інструкцію про порядок організації роботи підрозділів Державтоінспекції про державну акредитацію закладів, що проводять підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, та атестації їх фахівців; Інструкцію про порядок організації та контролю за підготовкою, перепідготовкою і підвищенням кваліфікації водіїв транспортних засобів; Інструкцію про порядок прийняття іспитів для отримання права керування транспортними засобами та видачі посвідчень водія.

У зв'язку з прийняттям цього наказу МВС утратили чинність документи-попередники: накази від 21.06.93 р. № 394; від 31.07.2003 р. № 825.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі