Теми статей
Обрати теми

Новий Порядок переоформлення спецдозволів на користування надрами

Редакція БТ
Наказ від 27.11.2009 р. № 637

Новий Порядок переоформлення спецдозволів на користування надрами

 

Мінприроди затвердило

Порядок переоформлення спеціальних дозволів на користування надрами. Спецдозволи відповідно до цього Порядку необхідно переоформляти у 3 випадках, передбачених п. 17 Порядку надання у 2009 році спеціальних дозволів на користування надрами, затвердженого постановою КМУ від 17.06.2009 р. № 608 (далі — Порядок № 608):

1)

при зміні найменування юридичної особи (надрокористувача), зміні прізвища, імені та по батькові фізичної особи (надрокористувача), а також зміни місцезнаходження надрокористувача;

2)

при реорганізації юридичної особи (надрокористувача) відповідно до законодавства, якщо у статутному (складеному) капіталі реорганізованої юридичної особи (надрокористувача) на час передачі права користування надрами відсутні акції (частки, паї), що належать державі;

3) коли юридична особа

(надрокористувач) виступає засновником юридичної особи, створеної відповідно до законодавства, з метою продовження діяльності на наданій їй у користування ділянці надр.

Для кожного випадку

Порядком установлено перелік документів, які суб'єкт господарювання має подати до Мінприроди для здійснення переоформлення, долучивши їх до заяви про переоформлення дозволу та дозволу, що переоформляється.

При отриманні заяви та необхідних документів

Мінприроди видає довідку про прийняття цих документів, після чого протягом 30 календарних днів видає заявнику переоформлений дозвіл або надає мотивовану відмову у його переоформленні.

Переоформлений дозвіл видається на новому бланку з урахуванням змін, зазначених у заяві про його переоформлення,

після сплати заявником збору, розмір якого наведено в додатку 2 до Порядку № 608.

(Наказ Мінприроди від 27.11.2009 р. № 637, набрав чинності 10.12.2009 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі