Теми статей
Обрати теми

Дозвільна система: експлуатація РЕЗ та ВП

Редакція БТ
Рішення від 27.05.2010 р. № 238

Дозвільна система: експлуатація РЕЗ та ВП

 

НКРЗ внесла зміни до

Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, для експлуатації яких не потрібні дозволи на експлуатацію, затвердженого рішенням НКРЗ від 06.09.07 р. № 914, якими встановила:

— цей

Перелік поширюється на експлуатацію на території України лише тих РЕЗ та ВП, які внесено до Реєстру РЕЗ та ВП, що можуть застосовуватися на території України у смугах радіочастот загального користування, який НКРЗ веде відповідно до Положення про порядок і форму ведення реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України у смугах радіочастот загального користування, затвердженого рішенням НКРЗ від 03.11.05 р. № 117;

— Перелік

доповнено окремими новими позиціями, а також новим розділом IV «Радіоелектронні засоби спеціальних користувачів, експлуатація яких здійснюється у смугах радіочастот загального користування».

(Рішення НКРЗ від 27.05.10 р. № 238

, чинне з дня опублікування)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі