Теми статей
Обрати теми

Техогляд для великотоннажних і технологічних транспортних засобів

Редакція БТ
Наказ від 27.01.2010 р. № 9

Техогляд для великотоннажних і технологічних транспортних засобів

 

Держгірпромнагляд затвердив

Порядок проведення державного технічного огляду великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що визначає процедуру проведення експертами експертно-технічного центру Держгірпромнагляду державного технічного огляду (ТО) великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів (далі — ТехТЗ), що підлягають реєстрації, перереєстрації, тимчасовій реєстрації, зняттю з обліку (крім випадків зняття з обліку у зв'язку з непридатністю, вибраковуванням та списанням).

ТО провадиться щороку у присутності власника ТехТЗ

(особи, яка використовує його на законних підставах, або уповноваженої ним особи, а для юридичної особи — посадової особи, відповідальної за безпечну експлуатацію і технічний стан ТехТЗ).

ТехТЗ, що не пройшли ТО

, не допускаються до подальшої експлуатації та підлягають повторному техогляду після закінчення усунення недоліків, зазначених у п. 9 цього Порядку, та внесення плати за проведення повторного ТО.

Власнику ТехТЗ, який пройшов ТО, видається

талон про проходження державного технічного огляду технологічного транспортного засобу, зразок якого наведено в додатку 4 до Порядку.

(Наказ Держгірпромнагляду від 27.01.10 р. № 9, чинний з 01.03.10 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі