Теми статей
Обрати теми

Нові нарколіцензійні умови

Редакція БТ
Наказ від 02.02.2010 р. № 66

Нові нарколіцензійні умови

 

МОЗ України затвердило

Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з культивування рослин, включених до таблиці I Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого Кабінетом Міністрів України, розроблення, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації (відпуску), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, включених до зазначеного Переліку (далі — Ліцумови).

Виконання цих

Ліцумов є обов'язковим для господарюючих суб’єктів, яким видано ліцензії на здійснення діяльності, пов'язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Їх дія поширюється на всіх господарюючих суб’єктів, зареєстрованих у встановленому законодавством порядку як юридичні особи, незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності.

Ліцензування здійснюється Комітетом з контролю за наркотиками

.

У зв'язку із затвердженням цих

Ліцумов визнано такими, що втратили чинність, документи-попередники: спільний наказ Держкомпідприємництва, Мінагрополітики від 21.06.01 р. № 92/173 і спільний наказ Держкомпідприємництва, МОЗ від 20.02.01 р. № 39/66.

(

Наказ МОЗ від 02.02.10 р. № 66, чинний з 02.04.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі