Теми статей
Обрати теми

Порядок нагляду для акціонерних товариств

Редакція БТ
Рішення від 22.12.2009 р. № 1607

Порядок нагляду для акціонерних товариств

 

ДКЦПФР затвердила

Порядок нагляду за реєстрацією акціонерів, проведенням загальних зборів, голосуванням та підбиттям його підсумків на загальних зборах акціонерних товариств (далі — Порядок нагляду) .

Порядком нагляду

передбачено процедуру призначення Комісією представників для здійснення спостереження за реєстрацією акціонерів, проведенням загальних зборів, голосуванням та підбиттям його підсумків на загальних зборах публічних та приватних акціонерних товариств і порядок проведення такого нагляду в публічних та приватних акціонерних товариствах. Представники Комісії можуть призначатися за зверненням акціонера чи акціонерів; посадової особи акціонерного товариства; реєстратора або депозитарію, якщо повноваження рахункової комісії передано їм; з ініціативи самої Комісії.

Порядок нагляду

містить докладну інформацію про організацію нагляду: в який спосіб повідомляється товариство, на підставі яких документів діють представники ДКЦПФР, що саме перевіряють та як оформляють результати нагляду. За підсумками нагляду складається протокол у затвердженій формі. Дії представників ДКЦПФР може бути оспорено в самій ДКЦПФР або в суді.

(Рішення ДКЦПФР від 22.12.09 р. № 1607,

діє з 17.05.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі