Теми статей
Обрати теми

Держреєстр медтехніки та виробів медпризначення — з’явився Порядок його ведення

Редакція БТ
Наказ від 12.08.2010 р. № 251

Держреєстр медтехніки та виробів медпризначення — з’явився Порядок його ведення

 

Держлікінспекція затвердила

Порядок ведення Державного реєстру медичної техніки та виробів медичного призначення (далі — медвироби), яким установлено, що:

— медвироби

вносяться до реєстру та виключаються з нього на підставі наказу Держлікінспекції про держреєстрацію медвиробів, що видається відповідно до прийнятого рішення Держлікінспекції;

— юридична/фізична особа має право

безкоштовно отримати від Держлікінспекції Підтвердження про держреєстрацію медвиробів (форму наведено в додатку 2 до наказу № 251) з метою його надання митним органам. Підтвердження видається за зверненням юридичної/фізичної особи на кожну конкретну партію медвиробу, зареєстрованого в Україні, відповідно до Порядку державної реєстрації медичних виробів (постанова КМУ від 09.11.04 р. № 1497). Строк надання підтвердження Держлікінспекцією — 5 робочих днів;

при митному оформленні медвиробу митним органам надається Свідоцтво про держреєстрацію медвиробу (форму наведено в додатку до постанови КМУ № 1497) або його нотаріально посвідчена копія чи Підтвердження про держреєстрацію медвиробів на кожну партію медвиробу.

(

Наказ Держлікінспекції від 12.08.10 р. № 251, чинний з 20.09.10 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі