Теми статей
Обрати теми

Для придбання патенту потрібно підтвердити право власності (оренди) на МАФ та земельну ділянку

Редакція БТ
Лист від 20.01.2011 р. № 736/6/15-0116

Для придбання патенту потрібно підтвердити право власності (оренди) на МАФ та земельну ділянку

 

Податківці відповіли на лист Асоціації розповсюджувачів преси України. У ньому йдеться про придбання торгових патентів для господарюючих суб'єктів, які реалізують друковані ЗМІ через кіоски (малі архітектурні форми).

Порядок придбання торгового патенту встановлено

п.п. 267.4.1 Податкового кодексу України (далі — ПКУ), згідно з яким госпсуб'єкт подає до органу ДПС за місцем сплати збору заявку на придбання торгового патенту, яка має містити відомості, визначені цим підпунктом, зокрема, назву, дату, номер документа, що засвідчує право власності (оренди).

Отже,

ПКУ містить чітку вимогу, що до органу ДПС разом з іншими документами потрібно подати документ на право власності або договір оренди кіоску, на який придбавається торговий патент, і документ, яким засвідчується право власності (оренди) на земельну ділянку, на якій розміщено кіоск або малу архітектурну форму.

(

Лист ДПАУ від 20.01.11 р. № 736/6/15-0116)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі