Теми статей
Обрати теми

Приватним нотаріусам: затверджено нові положення

Редакція БТ
Наказ від 22.03.2011 р. № 871/5

Приватним нотаріусам: затверджено нові положення

 

Мін'юст затвердив низку документів для суб'єктів приватної нотаріальної діяльності:

наказом № 871/5 затверджено Положення про порядок реєстрації приватної нотаріальної діяльності та заміщення приватного нотаріуса, яким установив, що реєстраційні посвідчення про реєстрацію приватної нотаріальної діяльності, видані до набуття чинності цим наказом, підлягають заміні в разі: 1) припинення приватної нотаріальної діяльності по одному нотаріальному округу та у зв'язку з подальшою реєстрацією нотаріальної діяльності в іншому нотаріальному окрузі; 2) у разі втрати, пошкодження реєстраційного посвідчення або необхідності внесення до нього виправлень, а також за власним бажанням приватного нотаріуса;

наказом № 884/5 унесено зміни до Інструкції про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, якими спрощено загальні правила вчинення нотаріальних дій;

наказом № 888/5 затверджено Положення про вимоги до робочого місця (контори) приватного нотаріуса та здійснення контролю за організацією нотаріальної діяльності, яким установлено, що робочі місця (контори) приватних нотаріусів, які було сертифіковано до набуття чинності цим наказом, новій сертифікації не підлягають.

(Накази Мін'юсту від 22.03.11 р. № 871/5, від 23.03.11 р. № 884/5, від 23.03.11 р. № 888/5, набирають чинності з дня їх офіційного опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі