Теми статей
Обрати теми

Уточнено порядок оцінки вартості внесків засновників до статутного капіталу госптовариства із держвласністю

Редакція БТ
Наказ від 21.06.2011 р. № 932

Уточнено порядок оцінки вартості внесків засновників до статутного капіталу госптовариства із держвласністю

 

Фонд держмайна вніс зміни до

наказу від 03.03.2000 р. № 433, яким було затверджено перелік документів, що подаються до Фонду держмайна ініціаторами створення госптовариств (у тому числі підприємств з іноземними інвестиціями), до статутних фондів яких передано майно, майнові права та інші активи, що є держвласністю.

Уточнено, що:

1) Департамент оцінної діяльності тепер уповноважений передавати до Департаменту інвестиційних проектів та майна за кордоном (було — до Департаменту міждержавних майнових відносин та власності за кордоном) рецензію та погоджені висновки про вартість майна, що належить державі та іншим засновникам; 2) замість Експертної оцінки внесків засновників до статутного фонду потрібно подавати Звіт про оцінку майна, що вноситься засновниками до статутного капіталу; 3) замість свідоцтва про держреєстрацію потрібно подавати витяг з Єдиного держреєстру юридичних особ та фізичних осіб — підприємців.

(Наказ ФДМУ від 21.06.11 р. № 932, чинний з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі