Теми статей
Обрати теми

УВАГА!!! Змінився формат електронного документа податкової звітності

Редакція БТ
Наказ від 11.02.2011 р. № 90

УВАГА!!! Змінився формат електронного документа податкової звітності

 

ДПАУ з метою подальшого розвитку технології подання платниками податків податкових документів в електронному вигляді затвердила та ввела в дію з

14.02.11 р. нову редакцію додатка 1 «Формат (стандарт) електронного документа звітності платників податків на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML)» до наказу ДПАУ від 03.05.06 р. № 242.

Нагадаємо, що цей документ є описом формату (стандарту) електронного документа звітності платників, який використовується для формування та передачі звітності в електронному вигляді платником податків до органів ДПС.

Тому будьте уважні при складанні та подачі звітності в електронному вигляді за допомогою «застарілого» програмного забезпечення, можуть виникнути проблеми у зв'язку з невідповідністю формату електронного документа.

(

Наказ ДПАУ від 11.02.11 р. № 90)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі