Теми статей
Обрати теми

Іноземцям-інвесторам не потрібно отримувати ліцензію НБУ

Редакція БТ
Постанова від 22.12.2010 р. № 572

Іноземцям-інвесторам не потрібно отримувати ліцензію НБУ

 

Нацбанк постановою

«Про врегулювання питань щодо здійснення деяких валютних операцій» підкоригував деякі свої документи: 1) Інструкцію про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах; 2) Положення про порядок іноземного інвестування в Україну; 3) Положення про порядок та умови торгівлі іноземною валютою; 4) Положення про порядок видачі Національним банком України індивідуальних ліцензій на використання іноземної валюти на території України як засобу платежу.

У цілому зміни стосуються порядку обігу коштів іноземних інвесторів. Так, зокрема, установлено, що використання інвалюти як засобу платежу дозволяється

іноземному інвестору без отримання ліцензії в разі інвестування коштів в Україну або повернення цих іноземних інвестицій, а також доходів, прибутків та інших коштів, отриманих іноземним інвестором від здійснення іноземних інвестицій в Україну, у тому числі від спільної інвестиційної діяльності без створення юридичної особи.

(

Постанова НБУ від 22.12.10 р. № 572, чинна з 22.03.11 р.)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі